söndag 19 april 2015

På gång

Gången som ska ersätta den hala slänten utanför entrén är – på gång.
Medan Johan jobbar med gången fortsätter jag att skola om plantor och rensa rabatter. Är förvånad över att allt är så himla sent här. Först nu har scilla, blåstjärnor och snödroppar (!) slagit ut och detta är ändå ett av de soligaste hörnen i trädgården!


8 kommentarer:

 1. Ser mycket bra ut så här långt tycker jag, så mycket bättre än att behöva halka i en slänt :) Så konstigt olika det kan vara här har snödropparna blommat över och scilla o blåstjärnor har blommat ett bra tag. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Hei! Så fint at jeg fant denne bloggen på nordiske tradgårdsblogger! Her ser det ut som om det er mye interessant å følge med på! Følger deg! Hilsen Anne-Kristin i Bergen, Norge (lykkelig i hagen)

  SvaraRadera
 3. Det ser inte lätt ut att få till en säker gång där.
  Våren har varit utdragen men värmen kommer i veckan verkar det som.
  Ang. alliumen så tror jag att dom kommer.
  Kram på er
  Mariana
  Mariana

  SvaraRadera
 4. Oj, ni har ett vackert berg där som är framgrävt men jag förstår att det är farligt att gå på när det är blött.

  Ser ut som det skall bli en trappa eller...?

  ..och nu kommer väl lite vårvärme i alla fall..

  Må så gott Laila!

  SvaraRadera
 5. Det ska bli jättespännande att se hur det blir! Ni har ju haft egentligen rätt kallt hela våren så att det är kanske inte så konstigt att vårlökarna är sena.
  Jag ser att du har ringt.

  /Anja

  SvaraRadera
 6. Hej, så bra det kommer att bli med en gång. Jag har planterat tomaterna med 30 cm mellanrum och två rader i sicksack. Det är väl i tätaste laget men det gick bra förra året. Nu ägnar jag mig åt att rensa rabatter från hasselklockor och annat ogräs.....Ha en fin vårdag , här har vi det varmt men det blåser friskt! Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Snyggt berg. Här har snödroppar och scillor blommat över och botaniska tulpaner börjar visa färg.
  Allt gott
  Anette

  SvaraRadera
 8. Spännande projekt med gången. Gång låter bättre än hal slänt. Grattis till scilla och vårstjärna, du har liksom mer vår att ta ut än vi som har överblommade. Men här är de inte överblommade riktigt, de blandar sig med påskliljor och knoppande tulpaner.
  Kram!
  Kram Maria

  SvaraRadera