söndag 7 november 2010

Fotofest i Slottsträdgården Ulriksdal

Våra jättehibiskusar mår dåligt efter flytten till stan. De har tappat nästan alla blad och vi har tvingats klippa ner dem rejält redan nu i stället för i februari. De står där som skelett i de stora söderfönstren. Utfyllnad behövs så i dag svängde vi förbi Slottsträdgården i Ulriksdal för att handla. Med var tre av barnbarnen som försvann in i djungeln med min kamera medan vi valde växter. Nu har jag tömt kameran på dagens bilder och vill gärna dela med mig av skörden!
Fotografen heter Blanca.


12 kommentarer:

 1. Hon är en duktig fotograf Blanca! Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Skulle gärna besöka Ulriksdal, har aldrig varit dit. Härligt att umgås med barnbarnen, jag längtar efter mina. Min hibiskus tappar alltid bladen när jag flyttar den inomhus.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Vilken tur du har Laila eller vi här i bloggvärlden skulle jag vilja säga. Barn ser saker på lite annorlunda vis och Blanca var en duktig fotograf, hälsa henne det.
  Kramisar
  Annika

  SvaraRadera
 4. Blanca är en fin fotograf! kul när barnen får kameran då händer något annat. Tråkigt att hibiskusarna inte gillade flytten, det är svårt det där att flytta växter, citronverbenan deppar här, den har fått flytta in i ljust svalt rum, men det gillade den inte.
  Hälsa Blancafotografen!
  kram

  SvaraRadera
 5. Det må jag säga det var cooola fotografier. Vad roligt att du "hejar" på mig i fototävlingen. Bilderna var ej särskilt bra men det de skulle beskriva var väl rätt coolt.
  Roligt att Blanca förstått det här med närbilder!!! Hur intressanta bilderna blir då. Jag tycker det är härligt att någon annan har ens kamera ibland så man kan se lite av världen genom deras ögon. Ha en fin dag/Gela

  SvaraRadera
 6. Din Blanka verkar vara en riktigt sammansatt begåvning - inte bara en skådis utan även en mästerfotograf! Ja, hon har säkert mycket mer efter mormor....typ;))! (DU är väl mormor och inte farmor?)/Anja

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga bilder Blanca har tagit, jag njuter i fulla drag.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 8. Åh, vilka bilder -man häpnar! Är Blanca månne också ett barnbarn? Vet ju att du har många talanger inom familjen! Hoppas förresten att ditt Londonbarnbarn fortfarande trivs!

  SvaraRadera
 9. Visst är dem fantastiska - barn - på att ta bilder, o att se!!! Jag har aldrig varit på Ulriksdal, men bilderna får mig att tänka på Botaniska i Göteborg där jag varit desto fler gånger... fantastiskt!!!!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 10. Hejsvejs!

  Hur går det med all snöyra och blåst...du som skulle sitta vakt och allt!?
  Jag har då hållt mina tummar för er!
  Vilka underbara färgklickar du visar, sååå vackert!....Visst är det underbart att få se vilda djur live! Vi har en hel del djur som traskar runt här, ja förutom 3 hästar och hund och katter, så får vi se en och annan räv (min favorit) rådjur och faktiskt BJÖRN...Fyy den vill man inte ha för nära sig!!!!

  Nä nu ska jag hoppa i säng, snart ska man upp igen. Go´natt! Kram/Sofia

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Vilka härligt färgglada bilder, varma å goa.

  Hälsa den duktiga fotografen :)

  SvaraRadera