tisdag 9 april 2013

"Döden döden"

Så inledde Astrid Lindgren och hennes systrar de dagliga telefonsamtalen och därefter pratade de om trevligare saker. Jag travesterar Astrid och säger: Vintern vintern!......och sedan är det slutpratat om detta elände för min del.

Har haft en hel del datastrul men hoppas att det mesta nu är avklarat. Ett problem jag fortfarande har är att jag inte kan använda min telia-mail. Nås bara på g-mail, länk finns i högermarginalen.

13 kommentarer:

 1. Säger detsamma...ser likadant ut hos mig om det ska vara någon tröst. Men om jag nu läst på väderleksrapporterna så vänder det snart...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 2. Jaaa, döden, döden är bra ord för eländet :=)

  Snö även här men det ska väl så småningom försvinna. Under tiden får man njuta i växthuset och titta på frösådder/plantor.

  Ha det bäst!
  Vi ses!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår dig verkligen! Men nu ska våren komma säger de som "förstår sig på at" ;) Jag hoppas verkligen att de har rätt denna gången:) Kram på dig/Monne

  SvaraRadera
 4. Well, finally .. I see you and I know that you're okay. Home Astrid Lindgren and her sisters probably started revive me, you noticed in time for me, and I don `t know how to pick up and move on .. but all the time and giving me a smile today. Great mercy.)

  SvaraRadera
 5. Det där Astrid Lindgren-citatet är helt underbart. Jag tänker ofta på det när jag hör lite halvskröpliga människor älta sina krämpor och sjunka allt djupare ner i sina eländen. "Döden, döden". Bara borsta av sig och gå vidare!
  Här planerar vi ett nytt växthus, det är en kul sak att ha framför sig. Trevlig tisdag!

  SvaraRadera
 6. Härligt att höra från dig igen :-) Jag ska på mässan på torsdag och kanske, kanske lördag. Hoppas vi ses, saknar dig!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Hej

  Välkommen hem till vintern.....
  Skönt att du kom iväg en sväng till värmen.
  Hopps vi ses på mässan som sagt.
  som vanligt är det fullt upp.
  Nya stora projekt som jag skall berätta för dig sedan.
  Allt gott och kram så länge
  Annika

  SvaraRadera
 8. Men det var trevligt med ett livstecken!

  SvaraRadera
 9. Tur du är tillbaks i etern ! Nej fy tusan vad snö det är kvar hos dig...Ja nätterna är så isande kalla så inte töar det fort inte. Men nu börjar jag hysa visst hopp här även om själva trädgården fortfarande är helfrusen. Men kökslandet töar före, det ligger bra till på mark som sluttar åt väster och full södersol in i landet. Men nu säger de att värmen är på gång, ska man våga tro på det...Bara det blir i lagom dos och inte 25 grader på en gång. Hoppas du får ordning på tomatplantorna sen. Prova annars att ta tjuvskotten och rota dem direkt i såjord, de brukar ge frukt mycket fortare än moderplantan. Ha en fin vecka !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 10. Ja, issnö på mornarna och vattnig snö med stenhård skare på eftermiddagarna. Och där solen ligger står allt smältvatten stilla. Och halt är det fortfarande, men runt hörnet blommar scillan i grusgången. Konstig vår det här.
  Men nu vänder det ju snart, hur ska det inte kunna göra det?!?
  /iet

  SvaraRadera
 11. Har ni ännu så mycket snö kvar. Det ser ju ut som i Norrbotten. Här kan vi skotta hur mycket snö vi vill om man nu skulle känna för det.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 12. Hejsan Laila!
  Elände! Elände!
  Fast, nu vänder det;)! Barfrosten skall vara puts väck om en vecka har jag bestämt! Ha det riktigt soligt! /Anja

  SvaraRadera
 13. I år har vintern varit lång. Äntligen har våren kommit hit till oss, hoppas den hunnit till er också.
  Trevlig valborgshelg!
  Birgitta

  SvaraRadera