onsdag 23 oktober 2013

Vilken pärs!

Lumbago. Ryggskott. Det är vad man kan få om man vid min ålder försöker vara duktig och balansera på vingliga stegar för att fixa tak och väggar i torpet. Testa det inte om du är över 70!

Har varit däckad i över en vecka nu, det börjar långsamt gå åt rätt håll men tar en himla tid. Ligga ner och gå försiktigt funkar hyggligt nu men sitta är fortfarande värst. Rena tortyren. Så inlägget får bli kort. Bilderna tog jag på landet innan ryggen pajade fullständigt. Det var en fin höst som sagt.

18 kommentarer:

 1. Så oerhört tråkigt med ryggen! Kan du inte få någon hjälp nånstans?
  Renovera är ganska kul tycker jag och man får det som man vill ha det, men blir mycket byggdamm. Just nu lever vi i byggdamm medan skorstenen får sig ett lyft och ny kamin ska upp. Det blir en del tunga lyft så man får passa sig.
  Så vackra buskar i olika färg och form!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Men oj!!! Hoppas ryggen snart blir ok och att du åter kan vara igång,och att den värsta smärtan lägger sig.Krya på dig!!!
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 3. Kära Vän!
  Nej, det är inte kul. Tyvärr hjälper det inte ens med fin höst.../Anja

  SvaraRadera
 4. Stackare, inte alls kul med ryggskott, hoppas det snart är bra igen. Dina höstbilder är iallafall jättefina, här har nästan alla löv dalat nu och det ser så kalt ut men det är varmt och gott, hela 14 grader idag!
  Krya på dig !
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Aj, aj, aj....ja, det gör förfärligt ont...och man blir hjälplös som ett litet barn. Enda trösten är väl att det läker så småningom men varje minut är plågsam när det pågår.

  Krya på dig och ta det varligt framöver!

  SvaraRadera
 6. Men oj vilken otur, har saknat dig här och tänkt att du var sysselsatt med din renovering, och det stämde ju till viss del. Önskar dig god bättring!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Oj då, lumbago, det var inte kul. Stackars dig.
  Hoppas det är av den sorten som ger med sig snart.
  Om inte finns det säkert någon duktig kiropraktor som kan hjälpa dig.
  Jag fick hjälp en gång av en sådan då jag blivit i det närmaste invalid efter att ha fångat ett barn som ramlade ur de romerska ringarna på mitt jobb. .

  Krya på dig med aktiv vila.

  SvaraRadera
 8. Aj, aj, aj!! Det här låter inte bra. Krya på dig!! Det är svårt att vara "lagom" när man så gärna vill att det ska bli klart och när viljan är större än vad kroppen kan klara av. Vi hörs. I morr´n bitti åker jag äntligen till Småland igen. Jag tar en tur till herr Traktor och herr & fru Bonde också. Kram

  SvaraRadera
 9. Aj då, stackars dig. Min mamma (75år) får ryggskott titt som tätt, och hon går då till en chiropraktor som drar allt rätt igen och det hjälper jättebra.
  Hoppas du känner dig bättre snart. Det är jobbigt att ha ont.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 10. Jätte finta bilder från trädgården, men Fy för ryggskott! Den som inte haft det har ingen aning om hur ont och handikappad man blir. Är glad att det var länge sen jag råkade ut för det.
  Krya på dig och kram!

  SvaraRadera
 11. Beautiful autumnal pictures :)

  SvaraRadera
 12. Fantastiska höstbilder men fy vad jag lider med dig:( Hoppas verkligen att du snart blir bra igen, var nu riktigt rädd om dig KRAM/Monne

  SvaraRadera
 13. Ajajaj!! Stackare!!
  Hm.... Men..... Ja.... Det är svårt att acceptera att kroppen inte längre vill allt man vill därinne i sitt huvud!!;-) (Dumma kropp!)
  Men så vackert ni har det i er höstträdgård!

  SvaraRadera
 14. Krya på dig - att ha ryggont är inte kul.

  SvaraRadera
 15. Men fy så tråkigt!! Vet hur det är då jag råkade ut för tre rejäla sådana i yngre dagar, det är inget man önskar någon, fruktansvärt jobbigt! Hoppas du kryar på dig snabbt!
  Vackra höstbilder!

  SvaraRadera
 16. Det låter inte kul! Som sagt vilken pärs! Nej jag lovar jag skall inte göra så när jag blir 70. (fingrarna i kors)
  Det går framåt med krukboken.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 17. ) and what it is lumbago and what it eats, so here are joking ... helps me with verbena soap, it is French, is almost 7 Dolar.
  Try this weed and get well soon.

  SvaraRadera