tisdag 20 mars 2018

Vårdagjämning???

Det påstås att vårdagjämningen infaller idag. Dagjämning okej men våren lär dröja här. Undrar när jag kan börja använda dessa:


7 kommentarer:

 1. Hej Laila!
  Nu har jag hittat din blogg via Trädgårdsfägring. Kul! Så mycket vår är det verkligen inte. Idag blåser det en riktigt kall vind. Det blir mycket kläder på när jag ska gå ut med vår hund om en stund.

  Ha en skön "dagjämning" :)
  /Anita

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Ja, det heter så, men enn så lenge er det ikke så mye vår i luften. Vi må holde ut.
  Klem

  SvaraRadera
 3. Jo det kan man undra :) Det börjar klia i fingrarna nu.

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 4. När jag kom ut i växthuset i morse fick jag en smärre chock; Det var +40 grader på termometern - trots bara +2 ute! Fast det var ju så enkelt att termometern satt i direkt stekande sol så jag flyttade den genast. Men...jag har inte varit där ute sen dess och kollat hur varmt det verkligen är, men det kändes iaf som runt +20 och det är väl kanske i högsta laget för en del av mina växter. Men vädringfönstrerna i taket fungerar, men jag kanske ska ta och öppna dörren lite också. Alltså på dagarna.....på nätterna är det fortfarande svinkallt!!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 5. Ja, enligt meteorologerna lär det dröja ett tag till. Men..igår hörde jag på nyheterna att våren kommit till södra Skåne så den är på väg till oss också.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Äh...ni har ju knappt snö ;) Jag får väl vänta tills midsommar :) Skämt å sido...det har varit en lång snörik vinter och jag vill hellre gräva än skotta. Kom nu våren!

  SvaraRadera