fredag 1 november 2013

Att få vardagen att fungera...

… mitt i byggkaoset är inte lätt men det går. Kökssnickaren fick lämna arbetet halvfärdigt eftersom golvlisterna hade fel mått och den gjutna keramikvasken var sned. Spis och diskmaskin är monterade men inte anslutna så vi får fortsätta ett bra tag att laga mat på vedspisen och…


…diska i duschrummet.


Den tillfälliga matplatsen fungerar bra


men stackars soffan är oanvändbar.


Det är tur att sov/arbetsrummet är färdigt. Och utanför arbetsplatsfönstret glöder fortfarande hösten.


11 kommentarer:

 1. Det är jobbigt med renoveringar, och de "missar" man stöter på.
  Hoppas lister och ho snart är på plats. Det är tur att resultatet blir så bra så man ha ngt att se fram emot mitt i all röra:)
  Trevlig helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Det måste vara en frustrerande känsla när ni å ena sidan får så fint så småningom och å andra sidan behöva stå ut mitt i kaoset så länge. Jag beundrar dig Laila som pallar...??
  Hösten glöder även hos oss och jag plockade en fin bukett igår. Imorgon klipper jag nog rosorna där det är fina knoppar och tar in.
  Annars är denna milda höst en riktig önskedröm - helt i min smak. Vintern kan väl återvända hem till Nordpolen? Vad 17 har den hos oss att göra ;)))?! Jo, jag är väderfientlig när det handla om fel väder ;)))! Annars gillar jag mångfalden;-)! /Anja

  SvaraRadera
 3. Jo det går att leva i kaos men det är jobbigt:( Hoppas att allt ordnar sig nu med mått och sneda vaskar och att ni snart kan få det klart:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Typiskt att det ska krångla, du får se fram emot det färdiga resultatet som säkert kommer att bli kanonbra.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag vet hur det är, man längtar tills det är färdigt och jobbar och längtar och jobbar lite till. Men hur är det med ryggen? Hoppas att det är bättre nu!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Ja fy för byggkaos, det är väl det som gör att man gärna skjuter på den där renoveringen som egentligen borde gjorts för länge sen...Hoppas ryggen bättrar på sig, du kan behöva en bra rygg med de där arbetsplatserna. Ha en fin helg
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 7. Hoppas allt är i ordning innan jul....I alla fall om ni planerar att ha julgäster... :)

  SvaraRadera
 8. Hello! how do you feel? it is important not supercool. I love the way you live simple and very practical, they say soundly. Thank you.

  SvaraRadera
 9. Härligt ändå att du ser ljusglimtar trots kaoset:) Hoppas ni snart får dit rätt saker och fungerade diskmaskin vilket kommer att underlätta mycket!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 10. Det är jobbigt att renovera kök, det är bökigt att diska i badrummet. Skönt att ni har en vedspis i alla fall.

  Hoppas din rygg är bättre nu!

  SvaraRadera
 11. Renoveringskaos känns bekant:) Här har vi kombinerat kök, tvättstuga och skötrum (lite sadelkammare också:))

  Ha det gott i höstträdgården,
  Rebecca

  SvaraRadera