fredag 14 oktober 2016

Kalas!

Tre familjemedlemmar fyller år den här veckan så i går ställde vi till med fest i orangeriet! Alla kunde inte komma men det blev ändå ganska trångt kring långbordet i orangeriet.Levande ljus både inne och ute och trots att vi ännu inte har installerat kamin var det varmt och gott. Många av maträtterna baserades på grönsaker från trädgården, rödbetor, svartkål. lök, purjo, tomater, paprika, sallad.  Bordet var dekorerat med höstblommor och med vinrankor från stora växthuset, druvorna försvann ner i barnamagar under kvällen.

13 kommentarer:

 1. Låter alldeles fantastiskt Laila! Vilket utrymme ni har skapat, användbart till många trevliga upplevelser.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Så koselig det ser ut med tente lys inne, og fakler ute! Det må jo være fantastisk å feire selskaper der med så god plass!

  God helg, Laila!

  SvaraRadera
 3. Ert kalasfina orangeri är som gjort för fest, eller hur.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt det ser ut!!
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera
 5. Så trevligt det ser ut :) Ser så mysigt o hemtrevligt ut utifrån med de tända ljusen mot mörkret utanför :) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Så fantastiskt med en så fin festlokal! Trevlig helg! Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Underbart! Det är ju därför man har sin trädgård med allt vad det ger - ett sätt att leva.
  Kram

  SvaraRadera
 8. I Fagerdala trädgård har man visst riktig festyra i höst! Festerna avlöser varandra och ni har bruk för ert fina orangeri! Jag gläds med dig/er. Din attityd borgar för långt och innehållsrikt liv. Själv, som halveremit, är mina frostnätter säkert redan på förslag hos St. Per ;-). Äsch! Lite galghumor skadar väl inte i dessa höstmörkertider ;-))!
  Kram, Anja

  SvaraRadera
 9. Det är verkligen en användbart och vackert orangeri. Bättre plats att ställa till med fest på kan man inte tänka sig. Att bli bjuden på egenodlat dessutom är ju grädde på moset. Du är en riktig matmamma, det vet ju jag. Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Que lindo, como é maravilhoso viver entre amigos e comemorar
  as bençãos recebidas!
  Amo essas convivências!
  Um doce abraço, Marie

  SvaraRadera
 11. Hej. Å så härligt att kunna ha kalas och festligheter i ert fina orangeri.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Perdona Laila, el otro día te deje mi comentario más abajo en la entrada equivocado. Realmente era para esta donde está la mesa puesta y por cierto muy bonita. Un abrazo y me alegra mucho que lo hayáis disfrutado.

  Besiños.

  SvaraRadera
 13. Oj, vad härligt det ser ut när mörkret fallit!

  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera