onsdag 15 juni 2011

En till!

Igår kom det sjätte barnbarnet hit, en tvååring som kräver en hel del (upp)passning. Som tur är finns tre storasystrar till hands. Här tar Alba en match.Dagens pion, 'Buckeye Belle', en mörkt vinröd tuffing som vajar i nordanvinden.

Runt omkring oss tornar Mycket Mörka Moln upp sig - men rakt ovanför vår trädgård har det hela dagen varit en glipa i molntäcket och varannan minut glimtar solen till. Mina regndanser tycks inte hjälpa!

6 kommentarer:

 1. Vilka härliga barnbarn ni har.
  Tiden bara rusar iväg tycker jag, idag så har vi varit på det yngsta barnbarnets examen hon slutade sexan och skall börja högstadiet. Även brodern till henne slutade nian och skall börja gymnasiet till hösten.
  Och imorgon tar älsta barnbarnet studenten så jag hinner knappt med hur det växer och går vidare i livet.Men det är bara att följa med i farten.

  Vilken underbar pion du har den skulle passa fint hos mig ochså jag får nog skriva upp på önskelistan.

  Ha en riktigt fin fortsättning på veckan
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul att ha hand om barnbarnen. Men mycket jobb också för oss som inte är så vana, haha.

  Vilken underbar pion! Måste ta kort på mina så jag kan ta reda på vad de heter. Slarvfia är mitt andra namn!!

  Hoppas du har en bra dag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 3. Skönt när barnbarnen kan hjälpa varandra:)) Härligt att ha dem omkring sig kan jag tänka:)) Här har det blåst så in i bänken i två dagar nu men nu verkar det som om det lugnar ner sig. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 4. Mina regndanser har inte heller hjälp här i Täby, men i Småland har det tydligen kommit lite regn. Är mest "orolig" för mina tomatplantor som jag fick av Charlotta. De står nämligen i min tvättstuga, alltså inomhus. Visserligen med PET-flaskebevattning, men det har kanske inte räckt. Grannen skulle titta till dem.
  Härlig pion, den blodröda.
  Jag upptckte i dag att jag faktiskt har två sorters rosa pioner, en enkel och en "fylld". Har jag aldrig sett eller tänkt på!

  Ha en härlig tid med barnbarnen! Jag har ju min barnbarnsvecka framför mig och jag gläder mig redan.

  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 5. Heisann!


  Tusen takk for hilsenen på bloggen min. Peoner var en av faren min sine favorittblomster. Noen kommer noen går.... Han gikk nettopp bort, og barnebarnet, min søsters datter, la en dyp rød peon fra haven hans på kista som den aller siste hilsenen før vi gikk ut av kapellet i går.
  Jeg har ingen barnebarn ennå, men velkomne skal de være når anledningen byr seg.
  Tar en titt på bloggen din før jeg jobber meg gjennom alle kommentarene som står for tur ... Ha gode dager ;:OD)

  SvaraRadera
 6. Du kan være så stolt av de flotte barnebarnene, nydelige unger, ikke minst den krevende, men vidunderlige toåringen! Barnebarn er livets dessert! Peonen er praktfull, i hagen min er det nå tre nyutspungne dyp dyp, røde.

  SvaraRadera